Voornemens voor een stijlvol 2021

voornemens voor een stijlvol 2021

Voornemens voor een stijlvol 2021

voornemens voor een stijlvol 2021

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan! Dat betekent dat de goede voornemens je weer om de oren vliegen. En vooral na een jaar waarin we grotendeels in huiskleding hebben geleefd, zijn we toe aan wat meer fashion én fashion voornemens.

Wat denk je van nóg meer kleur aan je garderobe toevoegen, een nettere kledingkast en vaker duurzaam shoppen? Ja, er zijn genoeg dingen te noemen die je op modegebied misschien anders wilt doen. Of niet. Het is aan jou.

 

To a happy fashionable new year! Ga jij je aan deze 9 modevoornemens wagen in 2021?

Goede fashion voornemens om je aan te houden

voornemens voor een stijlvol 2021

1 Een grote kastopruiming houden. Een nieuw jaar leent zich natuurlijk perfect voor het uitmesten van je garderobe. Niets heerlijker dan een overzichtelijke garderobe met kleding die je ook echt draagt. De rest? Verkopen of anders doneren via de kledingcontainer.

2 Starten met een 5 piece wardrobe. Heb je weleens gehoord van een 5 piece wardrobe? Dit Franse systeem begint bij een goede basis. Google ‘5 piece wardrobe’ en je vindt de lijst met basics die je ‘moet’ bezitten om het systeem te volgen. Als je al deze basisstukken in huis hebt, mag je vervolgens elk seizoen nog vijf trendy items kopen die afwijken van het lijstje. Met zo’n garderobe loop je er altijd stijlvol bij, bespaar je enorm veel geld en doe je minder miskopen. Doe je mee?

3 Nóg meer kleur dragen. Veel vrouwelijke garderobes zijn nog steeds van top tot teen gevuld met kleding in de kleuren zwart, blauw, grijs en wit. Oh, en hier en daar een streepje. Kortom: kledingkasten kunnen best wel wat kleur gebruiken. Daar doen we maar al te graag aan mee.

Statement sieraden

4 Tijdloze sieraden dragen. Statement sieraden zijn het ook in 2021 helemaal, maar je kunt altijd terugvallen op minimalistische en simpele sieraden. Geef dit jaar dus liever wat meer uit aan sieraden die altijd mooi blijven, in plaats van de trend pieces.

5 Duurzamer shoppen. Dat doe je door iets vaker bij duurzame shops en merken te kijken voor je de fast fashion ketens in duikt. Of door iets minder te kopen of goed te kijken naar het materiaal waarvan de items gemaakt zijn. Hoe dan ook: je modeleven verduurzamen is wat ons betreft een prachtig voornemen.

6 Mooie basics scoren. Iedere vrouw heeft basics nodig in haar garderobe. Ze vormen de basis van al je outfits, want opvallende stukken zijn alleen mooi als ze goed gecombineerd zijn. Mét – jawel – goede basics. En daar mag je dus best iets meer budget voor vrijmaken.

Zo’n tas waar je álles in kwijt kunt

7 De perfecte werktas kopen. Zo’n tas waar je álles in kwijt kunt. Van laptop tot mondkap – mocht die nog nodig zijn. Die is niet alleen handig voor alle werkgerelateerde uitjes, maar ook voor in het weekend – als je iets te veel aan het shoppen geslagen bent.

8 Eindelijk je designerdroom waarmaken. Droom je al jaren van een designertas? Laat dit dan het jaar zijn om die droom uit te laten komen. Vaak is het een kwestie van budgetteren om dat voor elkaar te krijgen: iets minder items kopen die na een paar keer dragen achterin de kast belanden, iets meer sparen.

Stijlvol naar de gym gaan. Hoog op onze lijst met goede voornemens staat ‘gezonder leven’. Dit houdt ook in dat we van plan zijn om regelmatig bezoekjes te gaan brengen aan de plaatselijke sportschool – míts ie open is natuurlijk. En reken maar van ja dat iedere vrouw gelukkig wordt van mooie sportkleding. Het geeft gewoon nét even die extra motivatieboost.

bron: voornemens voor een stijlvol 2021