Slimme tips om zomerkleding in najaar te dragen

Slimme tips om zomerkleding in najaar te dragen

Slimme tips om zomerkleding in najaar te dragen

De dagen worden weer korter, de temperaturen, maar dat betekent niet dat wij onze zomerkleding hoeven op te bergen.  Er zijn namelijk talloze manieren om je favoriete zomer items ook te dragen tijdens het najaar.

Verschillende lagen leren combineren ligt aan de basis van het ontwikkelen van een eigen kledingstijl.

 

–  Wil je lerend ontdekken wat jouw mogelijkheden snel:

boek een workshop/advies!

 

Dat je al je T-shirts, tops en blouses in het najaar gelaagd door kunt dragen is vanzelfsprekend. En daarnaast is leuk om een vest of jasje te combineren met een mouwloze jurk of een panty te dragen met je zwierige rok.

 

Najaar looks met een vleugje zomer 

 

Combineer bijvoorbeeld een mini jurk met een dij-lang vest en een maxi jurk met een maxi vest. Hierdoor creëer je rust in je outfit.  Deze stylingtruc werkt ook prima met al je rokken en jumpsuits.

 

Trui-jurk/trui-rok-combinatie

Je kunt een jurk ook als onderstuk gebruiken en een trui toevoegen, waardoor je optisch een trui-rok-combinatie krijgt. De voorkeur gaat uit naar een trui in een grof breisel voor een stoer contrast. Kies hierbij voor een iets losvallende of oversized trui, zodat je de contouren van het bovenstuk van de jurk niet door de trui heen ziet.

 

TIP: Vanzelfsprekend kun je ook je zomerse rokken combineren met een grof breisel waardoor de zomerse kwaliteit in balans wordt gebracht door het warme breisel.

Slimme tips om je zomerkleding in het najaar door te dragen

bron Perfectly Basics

 

Slimme tips om je zomerkleding in het najaar door te dragen, boek een workshop, krijg advies over jouw combinatiemogelijkheden.