stylingtips kleur en kleding voor elke vrouw

stylingtips kleur en kleding voor elke vrouw

4 stylingtips kleur en kleding voor elke vrouw

Bron/fotos:perfectlybasics

 

Het verschil tussen een alledaagse outfit of waar je iets bijzonders, heeft te maken met styling. Styling:in de basis het combineren. Daarnaast de manier hóe je je kleding draagt. BV verschil tussen een blouse los of ingestopt dragen. Door stylingtrucs breng je meer diversiteit in je garderobe.

1.Voeg een riem toe

Een open vest of blazer oogt eigentijds en casual. Voeg er een riem aan toe om er een meer geklede look van te maken. De riem benadrukt ook de taille voor een vrouwelijk silhouet.

Tip: tover een rechte jurk die nonchalant oogt om tot een fit & flare silhouet door een riem toe te voegen. 

 

2.Knopen open of dicht

Een blousejurk en dan die met een doorknoopsluiting. Deze is namelijk veelzijdig te stylen door dichtgeknoopt te dragen als jurk. Of knoop helemaal open en draag als vest of blazer.

 

Ook met al je blouses kun je deze truc uithalen. Draag dichtgeknoopt als blouse, open als alternatief voor een vest of blazer. Knoop de zoom voor 3de stylingoptie.

3.Pijpen oprollen 

Zelfs bij nette pantalons. Verandering in een flits van een klassieke naar een nonchalante broek.

 

4.Half ingestopt

Het verschil tussen een T-shirt, blouse ingestopt voor een meer geklede look waarbij je de taille accentueert, of los voor een meer casual look. EN de half ingestopte methode. Deze eigentijdse versie -> speelse mix van ingestopt en los en werkt in het bijzonder goed bij overhemdblouses