kleding combineren

kleding combineren

kleding combineren

Kledingstress?

Heb jij een kast vol kleren, maar niets om aan te trekken? Dat klinkt herkenbaar. Hoe hard je het ook probeert, het lukt je maar niet om de perfecte outfit samen te stellen. Kleding combineren: hoe?

probeer eens de sandwich methode

Nee, we hebben niet over een broodje gezond, dit is een kledingtechniek die eigenlijk niets te maken heeft met je favoriete dubbeldekker. Het gaat over het matchen van de boven- en onderkant van je outfit.

Hoe moet dat dan? Je draagt bijvoorbeeld een zwarte trui, spijkerbroek en zwarte schoenen. De trui en schoenen vormen het brood, de spijkerbroek is de tussenlaag, het beleg. Dat klinkt misschien een beetje apart, maar eigenlijk is het heel logisch. Als je op twee plekken in je outfit dezelfde tinten gebruikt oog je heel verfijnd en georganiseerd, ook al ben je dat misschien helemaal niet – hoi rommellades en tas vol oude bonnetjes.

Je bent je aan het aankleden. En dan ineens is de outfit, die eerst geweldig leek in je hoofd, toch niet waar je naar op zoek bent…… Denk aan de sandwich methode. Kies een trui, top, blazer – whatever. Bedenk welke schoenen in dezelfde kleur als je jasje, topje of trui. Zodra je deze items hebt, kies je een rok of broek en je bent ready to go. Als je dit elke dag toepast, leer je vanzelf welke stukken goed samen kunnen, en ben je sneller klaar.

Heb je toch nog wat hulp nodig hoe kleding combineren? Welkom bij www.kleurenkledingadvies.nl

bron

#kleding #combineren #kledingadvies #sandwich #methode