Kleuradvies compact of uitgebreid

 

Kleuradvies compact of uitgebreid

Tijdens een kleuradvies compact of uitgebreid, wordt gekeken welke kleurtinten het beste matchen bij de huid, oog- en haarkleur. De kleurenanalyse is je unieke kans om met andere ogen naar jezelf te kijken. Door de uitkomst van de kleurenanalyse ben je in staat met kleur te spelen. Ja zelfs te accentueren of te camoufleren. Door het inzicht welke kleurtinten je perfecte basiskleuren zijn en met welke kleuren je combinaties kunt maken, kun je een uitgebalanceerde garderobe samenstellen. 

Tijdens een kleurenanalyse je zit voor de spiegel. Er worden eerst kleurkragen en vervolgens analysedoeken over je schouders gelegd. Door verschillende kleurnuances af te wisselen zie je duidelijk welke kleurtinten het beste matchen bij de uiterlijk. We kijken naar jouw specifieke kleurkenmerken van huidtint, oog-en haarkleur.

Een kleurenanalyse heeft niet alleen effect op de kleuren voor kleding, ook voor de make-up en eventuele haarkleur.

 

Wat zie jij tijdens het kleuradvies?

  • welke kleurtinten je het mooiste staan.
  • de kleuren accessoires die bij je passen.
  • zichtbaar dat door bepaalde kleuren jouw lichaamsvorm wordt geaccentueerd/gecamoufleerd.
  • combinatiekleuren.
  • hoe je persoonlijke kwaliteiten laat zien in jouw kleur en kleding.

 

Kleurenanalyse compact of uitgebreid

Kleuradvies compact compact: – theorie uitleg met behulp van praktijkgerichte oefeningen, kleurenanalyse incl. kleurenkaartje (36 kleurtinten).

 

kosten – = link prijslijst.

 

kleurenanalyse uitgebreid compactuitgebreid***(zie onderstaande toelichting)theorie uitleg met behulp van praktijkgerichte oefeningen, kleurenanalyse. Ook toepassing van de verkregen kleurinzichten door een zogenaamde ‘winkeloefening’ -. Bespreking van meegebrachte kleding, toepassing en gebruik van de luxe dubbelzijdige kleurenwaaier met 160 kleurtinten.

Het is ook mogelijk dat ik naar je toekom – in een straal van ca. 20/30 km vanuit 3906.

Kosten zie prijslijst

prijslijst / info workshop individueel of met meer deelnemers

 

Kleuradvies / kleurenanalyse compact of uitgebreid*

Wanneer je voor de spiegel zit, zie je het effect van het kleuradvies door middel van de kleuren analysedoeken.

  • Je ontdekt de kleurtinten je mooist staan. Er is harmonie: je ziet de onderlinge ‘kleurverbinding’ tussen jouw huid, ogen, haren.

In die kleurtinten ben jij zichtbaar.

Kleur en Kleding Advies werkt vanuit het 10 seizoenen kleuradvies. Deze methode is incl. kleur dominanties. Natuurlijk houden we rekening met of bijvoorbeeld lichte kleuren of donkere tinten je mooi staan. Zo ook met heldere en gedempte kleuren.

Dit is het verbrede analysesysteem geënt op de klassieke indeling van het lente, zomer, herfst en wintersysteem.

  • Tijdens ons interactieve gesprek, hoor en zie je wat het effect is van kleurtoepassing. Hoe jij jouw figuur positief eigenwijs tot haar recht laat komen.

Het resultaat kleuradvies

  • Je weet welke kleurtinten je het mooiste staan: je kunt kleur bewust bekwaam winkelen.
  • Geen miskopen/floppers: je bespaart geld,  tijd en (negatieve)energie!

 

***Spelregels kleuradvies (uitgebreid) ***

Graag circa 10 kledingstukken (top, colbert, jurk etc.) meenemen. Deze kledingstukken bepreken we tijdens de oefening ‘kleurgericht winkelen’. En natuurlijk bekijken en passen we toe het gebruik van de handige compacte kleurenwaaier (2-zijden/totaal 160 kleurtinten).

Zie! het effect van de kleurenanalyse zien, hoe jij het beste ‘uit de verf’ komt!

Meer info over kleuren:

 

Referenties:

“Enthousiasme, liefde & passie voor haar werk! Zeker een aanrader!
Een leuke kleurenanalyse gehad door Wilma Bouwman. Ze is erg enthousiast en doet haar werk met veel passie. Dit is te merken aan alles, ze heeft veel kennis en weet je vragen goed en duidelijk te beantwoorden. Ze deelt niet alleen feiten, maar probeert je het geheel over kleuren ook te leren! Nu ga ik bewuster met het kiezen van kleuren en kleding om, ik heb hier veel aan gehad en raad Wilma Bouwman zeker aan wanneer je een kleurenanalyse wilt doen.”
“Warm onthaal, verdieping in de klant, veel kennis, leuke ervaring.”
“Bijzonder professioneel advies in prikkelend hoog tempo; never a dull moment!”
“Een bijzonder zinvolle tijdsbesteding; in enkele uren weet Wilma mijn vriendin en mij een goed beeld te geven van wat wel en wat juist niet zo’n slimme kleurkeuze voor onze kleding is. En dat ook nog met een uiterst professionele en respectvolle bejegening. Hulde!”

 

kleur en kledingadvies