Wat trek ik aan?

wat trek ik aan?

Hoe fijn is het als je ’s ochtends niet hoeft na te denken over “wat trek ik aan” omdat je alle succesformules uit je kledingkast wel kent?

Met deze 5 kleur kleding combinaties zit je áltijd goed.

 

Blouse

Een wijde spijkerbroek en een blouse in het blauw of wit is altijd een geslaagde combinatie. Voor een nonchalant effect stroop je de mouwen op en laat je de blouse over je broek hangen. Voor een meer geklede look kies je voor de blouse in de broek met een riem.

 

Leren broek

Met een ‘leren’ broek gecombineerd met een wollen trui sla je de plank nu niet mis. En je kunt experimenten met verschillende kleuren zoals bruin en lila.

 

 

Pantalon met bijpassende blazer

Weet je écht niet wat je aan moet vandaag? Met een pak zit je altijd safe. Voor een minder zakelijke uitstraling combineer je het pak met sneakers en een t-shirt eronder. Wil je er toch iets formeler uit wilt zien, combineer je het pak met een hak en een blouse.

 

Lange aangesloten jurk

Kies voor een lange aangesloten jurk en een oversized blazer, voor een moderne relaxte uitstraling. Het liefst een fijngebreid exemplaar, zodat ‘ie lekker comfortabel zit én je lekker warm blijft.

 

Wit op wit

 

Wanneer je niet weet wat je aan moet wordt al snel geadviseerd: ‘ga maar voor zwart, of donkerblauw dan zit je altijd goed.’ Maar wat dacht je van off-wit? Looks volledig in 1 kleur oogt niet alleen heel fris en luxe, je accessoires en schoenen komen ook nog eens extra mooi uit.

“wat trek ik aan” – zichtbaar in jouw kleur en kleding!

#kleurenkleding

Bron jan magazine