Niet leeftijd is bepalend, wel je figuur

Niet leeftijd is bepalend, wel je figuur

Niet je leeftijd is bepalend, wel je figuur, je uitstraling, het model, de pasvorm en de gelegenheid wanneer je de kleding/combinatie draagt.

Jouw outfit in harmonie in met wie je bent.

Vaak wordt door elkaar gehaald: ‘je naar je leeftijd kleden’ en ‘je stijlvol kleden’. Je hele look moet in balans zijn en je outfit moet smaakvol zijn.

De afgelopen jaren hebben we in de mode talloze taboes doorbroken. Goud met zilver is hip, witte schoenen mogen onder een zwarte broek en in zwarte loafers dragen we tegenwoordig witte sokken. Al deze fashion regeltjes gingen op de schop.

Eén van de meest waardevolle vuistregels om stijlvol voor de dag te komen, is nog altijd: benadruk je sterke punten, camoufleer je zwakke punten. Zorg ervoor dat wàt je draagt voor je werkt.

En !  Om af en toe uit je comfort zone te komen. Want alleen dan doe je nieuwe ontdekkingen en bouw je je stijl verder uit. Juist omdat in deze tijd alles mag en we veel minder aan kledingcodes zijn gebonden dan voorheen, is het leuk om te experimenteren. Leg ook eens andere combinaties met de kleren die je al hebt. En KLEUR!

 

Hoe je overkomt, ligt niet zozeer aan wat je aan kleding draagt, maar aan wat je uitdraagt!

 

Wil je meer te weet komen over jouw kleuren, pasvorm en /of stijl – INFORMATIE

 

Bewerkt Trendstyle 12.10.21