Modekleuren herfst winter 2021/2022

Mode kleuren herfst winter 2021/2022

Modekleuren herfst winter 2021/2022

Modekleuren herfst winter 2021/2022: welke kleur trek jij aan? Welke kleuren passen bij je karakter, ogen en haren?

Kom kleur bekennen – of digitaal 

Net als voor andere seizoenen heeft Pantone een kleurenpalet met modekleuren voor het komende najaar. Het is een palet van vrij uitgesproken en best felle kleuren voor het najaar.
Modekleuren herfst winter 2021/2022
Modekleuren herfst winter 2021/2022

 

 

 

Mode kleuren herfst winter 2021/2022

 

 

 

 

 

 

De tien bovenste kleuren zijn de echte trendkleuren, de vier onderste kleuren basiskleuren. Opvallend is dat blauwe en bruine tinten in de meerderheid zijn.

 

roze modekleur 2021/2022Zacht roze of pale rosette zoals het roze met een tikkeltje oranje van de roos, lijkt een belangrijke trendkleur te worden dit najaar. Deze roze tint laat zich goed combineren met bijvoorbeeld zwart, grijze en blauwe tinten, maar kan ook met donkerbruin.

 

 

fuchsia roze trendkleur winter 2021/22 Fuchsia Fedora is een vrolijke en vrij felle kleur donkerroze. Fuchsia roze combineert mooi met blauw, grijs en andere tinten roze.

 

 

Een leprechaun is een magisch figuur uit de Ierse folklore. Deze groene kleur is heel trendy deze herfst en winter.

 

 

Het geel van een zonnige dag en dat in de winter. Een vrolijke, felle kleur die een vrolijk en fleurig accent kan geven aan je outfit. Combineer het met blauw, groen of bruine tinten.

 

 

Blauw modekleur herfst winter 21/22Mykonos blauw een frisse blauwe kleur die je op de Griekse eilanden vaker ziet. De kleur is goed te combineren met geel, roze, rood en andere blauwe tinten.

 

De kleur adobe is de bruin-oranje kleur van gedroogde klei. Dit is echt een kleur die bij het najaar past. Het is ook wel een beetje een vintage kleur. Combineer het bijvoorbeeld met zwart, geel, oranje, groen.

 

 

Fire whirl of vuurtornado is een rode tint die tussen fel rood en donkerrood inzit.

 

 

 

Spring lake is een rustige en koele blauwe tint die zich goed laat combineren met andere kleuren.

 

 

 

Een kleur blauw die zo donker is dat je je kan afvragen of het blauw of zwart is. Rhodoniet is een mineraal of steen die in verschillende kleuren voorkomt. Van roze met zwarte aders tot donkerblauw. Combineer het met lichtroze, donkerroze, geel of lichtere blauwe tinten.

 

Bruin mode kleur winter 2022
Root beer is een Amerikaanse frisdrank met een donkerbruine kleur. Het is een kleur bruin die een beetje naar het oranje-rood toe gaat. Deze kleur bruin is goed te combineren met beige, roze, geel, oranje en roestbruine kleuren zoals adobe hierboven.

 

Modekleuren herfst winter 2021/2022

Basiskleuren

Neutrale kleuren die goed combineren met de trendkleuren van de herfst en winter 21/22:  Kokosroom wit, muisgrijs, sojaboon geel, olijfgroen.

 

samenvatting vanuit rubriek Beauty&Mode