Bruin is dé modekleur van dit moment

bruin herftwinter 2021

Bruin is dé modekleur van dit moment. Welke tint bruin staat jou mooi? Van chocolate brown tot karamelbruin: déze tinten mogen niet in je garderobe ontbreken ALS jij de mode volgt. Ik volg NIET de modekleur bruin, WEL de bruintint die mooi staat bij huid, ogen en haar.

Afgelopen zomer konden we er al kennis mee maken, maar ook het komende seizoen is deze kleur hot and happening. We hebben het natuurlijk over de kleur bruin. Van karameltinten tot een diepe chocoladebruine kleur: deze modekleur mag niet aan je garderobe ontbreken.

Chique kleur
Move over zwart, want bruin is dé modekleur van dit moment. Hoewel het misschien een tricky kleur lijkt, past een bruintint bij jouw huids- en haarkleur. Ook het combineren ervan is makkelijker dan je denkt. Zo staat een diepbruine kleur prachtig bij een zwarte outfit, maar ook bij een crèmekleurige of witte look.

Enne, wil je all out gaan? Draag dan verschillende tinten bruin bij elkaar. Vergeet ook zeker niet met texturen te spelen voor een stylish look. Denk bijvoorbeeld aan leer, faux fur en suède. Of ga voor een oversized pak in een bruine kleur. Niet alleen heel easy om te stylen, maar ook nog eens super classy.

 

Bruin is dé modekleur van dit moment

Nieuwsgierig welke bruintint jou het mooiste staan: welkom bij Kleur en Kleding advies.

 

Vivian Seljee