Blog

De trendkleuren van herfst/winter 2020

De trendkleuren van herfst/winter 2020

De trendkleuren van herfst/winter 2020Dé trendkleuren van herfst/winter 2020

 

Zoals je van ons gewend bent zetten we de belangrijkste modetrends aan het begin van een nieuw seizoen graag helder uiteen in een overzichtelijk dossier.

Vandaag: de belangrijkste modekleuren van herfst/winter 2020,

 

geduid door Creative Director Esther Coppoolse.

“Er wordt mij ieder nieuw modeseizoen nog altijd gevraagd welke trendkleur het helemaal gaat worden. Nu antwoord ik al enige tijd dat dit niet zo exact meer te duiden is als vroeger. Dat trends niet meer dicteren. Dat we in deze tijd meer spreken van persoonlijke stijl. Omdat iedereen zelf cureert en selecteert, en dat wij als medium vooral proberen de wirwar aan informatie van de catwalks overzichtelijk te maken, en richting te geven aan elke stijl. Maar als ik slechts één regel zou mogen opstellen zou het deze zijn: kies vooral voor verschillende kleuren.

Want zelfs in een jaar als 2020 is er hoop; een regenboog aan de horizon is het mooiste wat er is en past bij iedereen.

Een aantal belangrijke kleuren uit de regenboog onder de loep:

Dé trendkleuren van herfst/winter 2020

1.Vurig rood

Rood, de kleur van de liefde, het leven. We zien zo veel schakeringen rood dat het echt opvallend is. De kleur is best een tijdje weggeweest, kwam alleen in accenten voorbij. Maar nu pakken we uit; van vlammend vuurrood, een meer gele ondertoon tot fuchsia en alle magenta-afgeleiden. Rood kan een lastige kleur zijn bij sommige huidskleuren, maar op deze manier is er voor iedereen een juiste tint te vinden.”

Lees verder via de link