Eigenwijze stijl en lichaamsvorm spreken duidelijke taal

duurzame garderobe

Eigenwijze stijl en lichaamsvorm spreken duidelijke taal

De bibliotheek is een multifunctioneel gebouw, waar je meer kunt dan boeken halen en inleveren of tijdschriften en kranten lezen. Zo wordt er binnenkort een workshop gehouden die in het teken staat van mode.

Eigenwijze stijl en lichaamsvorm spreken duidelijke taal.

Wilma Bouwman van ‘Kleur- en Kledingadvies’ uit Veenendaal zal op 1 en 8 september bij voldoende belangstelling een workshop ‘Stijl- en pasvormpersoonlijkheid’ geven. ,,We werken in kleine groepen, vandaar twee data.’’

STEM VAN JE HART 

Eigenwijze stijl en lichaamsvorm spreken duidelijke taal

Bouwman vervolgt: ,,Het is belangrijk om te luisteren naar de stem van je hart en om te ontdekken wie je bent. Op deze avonden willen we, aan de hand van door jezelf meegebrachte modetijdschriften een moodboard of collage maken. Dan ontdekken en bespreken we jouw stijl- en pasvormpersoonlijkheid. Een positief eigenwijze stijl in combinatie met jouw lichaamsvorm spreekt duidelijke taal.

Kijk eens in de spiegel, let op je figuur- en pasvorm(en) en kom er achter welke letter of combinatie daarvan jouw lichaamsvorm weerspiegelt. Dat kan O, A, 8, H, Y of bijvoorbeeld X zijn. Veelal een mix van stijlen, ofschoon er vaak wel een basisstijl is die de daaronder liggende stijlen beïnvloedt.’’

FIGUURTYPE

,,Ken je jouw figuurtype en weet je welke stijlen jou uniek maken, dan is jouw kleding een weerspiegeling van je identiteit. Interessant aan kleding is: de vrouw die het draagt.

Je bent je eigen visitekaartje. Iedereen is de moeite waard!”

De workshop kost € 5.

Aanmelden via renswoude@bibliotheekzout.nl, bij voorkeur met naam, telefoonnummer en het aantal personen.

Mode-avond in Renswoude

1 september 2020, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Renswoude

Kosten: € 5,00

In deze workshop van Wilma Bouwman gaan we een moodboard/collage maken, waarmee we jouw stijl en pasvormpersoonlijkheid ontdekken.

Je wordt je bewust van jouw eigen figuurtype en stijl, die jou uniek maken. Je aankleding wordt daarmee een weerspiegeling van je identiteit. It’s YOU! Neem modetijdschriften mee.

Vooraf aanmelden bij balie of per mail: renswoude@bibliotheekzout.nl.

Maximaal 10 personen en vol =vol. Meld je snel aan met je naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers.