Kleurenanalyse

Kleurenanalyse – kleuradvies kleding

Wat zie jij – al doende – tijdens de kleurenanalyse?

  • Welke kleurtinten je het mooiste staan.
  • Welke kleuren accessoires bij je passen.
  • Hoe je door bepaalde kleuren je lichaamsvorm kan accentueren/camoufleren.
  • Hoe je kleuren kunt combineren.
  • Hoe je persoonlijke kwaliteiten laat zien in jouw kleur en kleding.

 

Zittend voor de spiegel zie je het effect van de kleurenanalysedoeken: de kleurtinten je mooist staan. Er is harmonie: – de onderlinge verbinding – tussen jouw huid-, oog- en haarkleur en de stofkleuren, waardoor jij zichtbaar bent.
Kleur en Kleding Advies werkt vanuit het tien-‘seizoenen’ kleurenanalyse systeem met benoemde kleurdominantie: dit is het verbrede analysesysteem geënt op de klassieke indeling lente, zomer, herfst en wintersysteem.

  • Tijdens het interactieve gesprek over ‘kleur’, hoor en zie je ook wat het pasvormeffect is van kleurtoepassing. Hoe jij jouw ‘figuurtype’ positief eigenwijs tot haar recht komt.

 

 

Het resultaat kleurenanalyse

  • Je weet welke kleurtinten je het mooiste staan: je kunt kleurbewust bekwaam winkelen.
  • Geen miskopen/floppers: je bespaart geld,  tijd en (negatieve)energie!

 

“Enthousiasme, liefde & passie voor haar werk! Zeker een aanrader!
Een leuke kleurenanalyse gehad door Wilma Bouwman. Ze is erg enthousiast en doet haar werk met veel passie. Dit is te merken aan alles, ze heeft veel kennis en weet je vragen goed en duidelijk te beantwoorden. Ze deelt niet alleen feiten, maar probeert je het geheel over kleuren ook te leren! Nu ga ik bewuster met het kiezen van kleuren en kleding om, ik heb hier veel aan gehad en raad Wilma Bouwman zeker aan wanneer je een kleurenanalyse wilt doen.”
“Warm onthaal, verdieping in de klant, veel kennis, leuke ervaring.”
“Bijzonder professioneel advies in prikkelend hoog tempo; never a dull moment!”
“Een bijzonder zinvolle tijdsbesteding; in enkele uren weet Wilma mijn vriendin en mij een goed beeld te geven van wat wel en wat juist niet zo’n slimme kleurkeuze voor onze kleding is. En dat ook nog met een uiterst professionele en respectvolle bejegening. Hulde!”

 

Spelregels kleurenanalyse

Neem circa 6 -boven- kledingstukken mee, zowel ‘toppers’ als ‘floppers’: deze kledingstukken wordt gebruikt tijdens de oefening ‘kleurgericht winkelen’ in samenspel met de prachtige, handige compacte kleurenwaaier (2-zijdig/totaal 160 kleurtinten).

Leer -al doende – het effect van de kleurenanalyse zien, hoe jij het beste ‘uit de verf’ komt!